Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rahoituskaffit: Ajankohtaista viennin rahoituksesta

15.2. 08:1509:00

#YrityspalvelutEP -aamukaffit
Finnvera Oyj saa alkuvuodesta lisää viennin rahoitusmahdollisuuksia, kun se ottaa käyttöön vientiluotot ulkomaiselle ostajalle. Tuotteella pyritään parantamaan suomalaisten viejien pienten vientikauppojen rahoitusmahdollisuuksia ja paikkaamaan olemassa olevaa markkinapuutetta. Viejäyritykselle tämä mahdollistaa rahoitusindikaation liittämisen omaan tarjoukseensa tavoitteena parantaa omaa neuvotteluasemaa ja kilpailukykyään. Tule kuulemaan lisää rahoituskaffeille!

Ilmoittaudu aamukaffeille: https://link.webropol.com/s/yrityspalvelutep-aamukaffit

Otahan kupponen kuumaa eteesi ja Hyppää mukaan tästä.

*******************************************************************

#yrityspalvelutEP -aamukaffit

Yrityksille suunnatut tiiviit tietoiskut eri aiheista liittyen yritysten kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen niin rahoitusten, palveluiden kuin työvoiman saatavuuden edistämisenkin näkökulmasta.

Virtuaalisia aamukaffi-tilaisuuksia järjestetään joka toisena keskiviikkona ja niissä nostetaan ajankohtaisia teemoja niin yrityspalvelukeskuksen toimijoilta (ELY-keskus, TE-palvelut, Business Finland) kuin muiltakin yrityspalvelutoimijoilta. Keväälle 2022 on tulossa esimerkiksi Finnveran, eteläpohjalaisten Leadereiden ja Sedun teemoja. Mistä aiheista sinä haluaisit kuulla? Jätä vinkki: https://bit.ly/YPaamukahvi-ideat

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston, Business Finlandin, Finnveran, Uusyrityskeskus Neuvoa-Antavan, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin, eteläpohjalaisten Leadereiden, Sedun, Into Seinäjoen, Kauhavan Kehityskeskuksen, Etelä-Pohjanmaan Liiton ja muiden alueen yrityspalvelutoimijoiden kanssa.

Hinta
Ilmainen sisäänpääsy

Ilmoittaudu
https://link.webropol.com/s/yrityspalvelutep-aamukaffit

Tiedot

Päivämäärä:
15.2.
Aika:
08:15 – 09:00
Kotisivu:
https://link.webropol.com/s/yrityspalvelutep-aamukaffit

Tiedot

Päivämäärä:
15.2.
Aika:
08:15 – 09:00
Kotisivu:
https://link.webropol.com/s/yrityspalvelutep-aamukaffit