Teuvan kunnan elinkeinopalvelut ja Teak Oy järjestävät yhteistyössä maksutonta koulutusta Teuvalaisille yrittäjille erilaisista aiheista. Koulutukset ovat käytännönläheisiä ja koostuvat kahdesta luentokerrasta. Ensimmäisellä luentokerralla tutustutaan aiheeseen teoreettisemmin, ja toisella kerralla aihetta tarkastellaan käytännönläheisemmin. Luennot kestävät noin 1,5 tuntia kerrallaan. Luennoitsija saattaa antaa materiaalia pohdittavaksi luentokertojen välillä.

Koulutuksia järjestetään erilaisten aiheiden tiimoilta, aihe valintoihin voitte myös vaikuttaa esimerkiksi ilmoittautumislomakkeella palautetta jättäen. Keväällä 2021 yrittäjien avoin akatemia järjesti kaksi luentosarjaa. Ensimmäisenä maaliskuussa syvennyttiin KTM Kristiina Peltolan johdolla sopimusjuridiikan kysymyksiin erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten näkökulmasta. Huhtikuussa järjestettiin vakuuttavan esiintymisen työpajassa pureudutaan esiintymisjännityksen kesyttämiseen ja vakuuttavan esiintymisen erityisesti digitaalisessa ympäristössä Jesse Kaikurannan johdolla.

Marraskuussa Marjo Kiuru-Sundbergin johdolla syvennymme asiakaskokemukseen, ja miten se valjastetaan yrityksen menestystekijäksi. Luentoja on kaksi, ja voit osallistua myös jatkoluennolle, vaikka et pääsisi mukaan ensimmäisellä kerralla.

Joulukuussa järjestämme yrittäjän hankintaosaamisen koulutuksen. Luennolla käydään läpi tarjousprosessia ja siihen liittyviä sudenkuoppia. Luennot järjestettän 8.12 Teuvalla sekä 14.12 Kauhajoella. Luentoja voi seurata myös etänä.

Etäluennoille ilmoittaudutaan allaolevilla ilmoittautumislomakkeilla ja osallistumislinkki luennoille toimitetaan sähköpostitse ennen luentoa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Asiakaskokemus menestystekijänä

Marjo Kiuru-Sundberg

25.11.2021 ja 2.12.2021 klo 18:00 etäkoulutus

Klikkaa tästä mukaan koulutukseen

Yrittäjän hankintaosaaminen

KTM Kristiina Peltola

8.12.2021 klo 13:00 HTC-sali, Teak Oy, Rasintie 1a, 64700 TEUVA

Ilmoittaudu tästä mukaan 6.12.21 mennessä

14.12.2021 klo 17:00 Kauhajoki (paikka ilmoitetaan myöhemmin)