Tuloksellisen somen salat

Maksuton somekoulutus 16.11.23 klo 17:30

Sosiaalisen median trendeistä ja yritysbrändin rakentamisesta somessa järjestettiin yrittäjille suunnattu koulutus. Tuloksellisen somen saloihin johdattivat somevaikuttaja ja sosiaalisen median konsultti Veera Bianca sekä maksetun mainonnan palkittu asiantuntija Annika Räihä. Koulutuksen diaesityksen voit ladata alta.

Koulutuksen sisältöä

  • Sosiaalisen median trendit
  • Miten rakentaa menestynyt bråndi somessa?
  • Hyvän sisällön anatomia
  • Profliin optimointi ja tilin kasvattaminen
  • Sisältösuunnittelu ja trendien seuraaminen
  • Somekuvaamisen perusteet
  • Tuloksia maksetulla mainonnalla: perusasiat haltuun

Veera Bianca

Veera on sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin rautainen ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Veera kirjoittaa itse Suomen parhaaksi matkablogiksi (Cision, 2017) valittua blogia: www.veerabianca.com ja suosittua Instagram -tiliä @veerabianca missä on 45,400 seuraajaa.

Veera toimii tällä hetkellä sosiaalisen median vaikuttajana omissa kanavissaan, sisältömarkkinoinnin konsulttina yrityksille sekä pitää koulutuksia eri yrityksille ja yhteisöille. Koulutukset räätälöidään aina tapauskohtaisesti ja ne ovat innostavia, asiapitoisia ja interaktiivisia.

Annika Räihä

Annika on maksetun markkinoinnin palkittu ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Pitkä kokemus asiakkuuksien johtamisesta mutta myös mediasuunnittelusta ja ostamisesta eri kanavissa.

Toimii tällä hetkellä markkinoinnin strategisena kumppanina sekä yhden naisen mediatoimistona asiakkailleen mm. Ruka, Pyhä ja Vierumäki.

Annika on kouluttanut mediasuunnittelussa sekä maksetun mainonnan strategiassa lisäksi myös useita mediataloja ja suunnittelutoimistoja.